Ypres Rally, kom jij ook aan de start in september

Leuk nieuws werd vandaag aangekondigd, in september van dit jaar wordt de nieuwste versie van het WRC-spel uitgebracht: WRC 10. Wie aan de slag is met WRC 9 zal ongetwijfeld al uren speelplezier gehad hebben en het is uitkijken naar de nieuwe versie. Waarom?

Nacon en KT Racing gaan verder voortbouwen op het succes van WRC 9 en gaan er alles aan doen om hulde te brengen aan het 50ste WRC seizoen in 2022. Om dit jubileum in de spotlight te plaatsen ga je in de game 19 gebeurtenissen uit de WRC geschiedenis kunnen spelen. Uitkijken dewelke dit zullen zijn.

De historische evenementen omvatten de Acropolis Rally en Rallye Sanremo, waar je kan starten met wagens zoals de Alpine Renault A110 tot de Audi’s en Lancia’s uit het Groep B-tijdperk, de Subarus, Toyota’s en Mitsubishi’s uit de jaren negentig. , tot aan de huidige generatie auto’s van Hyundai, Toyota en Ford.

Een ander belangrijk kenmerk is de toevoeging van de Croatia Rally, Rally Estonia, Ypres Rally Belgium en RallyRACC Rally de España, die allemaal op de WRC-kalender 2021 verschijnen.

Je krijgt de keuze uit 52 officiële teams die deelnemen aan het seizoen 2021 (WRC, WRC2, WRC3 en Junior WRC) en zal het opnemen tegen onder andere Sébastien Ogier, Ott Tänak en Thierry Neuville, Kalle Rovanperä, Adrien Fourmaux en Oliver Solberg.

Alsof dit nog niet genoeg is ga je ook iw eigen ontwerp kunnen maken om je wagen te laten schitteren op de proeven.

WRC 10 wordt in september 2021 gelanceerd voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X | S en pc. Nintendo Switch volgt op een later tijdstip.

Foto: WRC


Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws