Lamborghini opent tweede filiaal in België

De evolutie van de vraag naar prestigieuze merken zoals Lamborghini en de toenemende interesse in uitzonderlijke wagens is in stijgende lijn en dat is ook de D’Ieteren groep uiteraard niet ontgaan. Na het hoofdkantoor in Brussel wordt nu een tweede filiaal geopend op de Autolei in Wommelgem. D’Ieteren zet daarbij een belangrijke stap om zijn aanwezigheid in de niche van prestigemerken te versterken.

“Door te kiezen voor deze locatie aan de Autolei in Wommelgem zet Lamborghini Antwerpen zich zowel qua zichtbaarheid als bereikbaarheid in een goede positie. De Autolei is een bekende verkeersas waar verschillende prestigieuze merken gevestigd zijn. Daarnaast beschikt ons team over de kennis en de nodige ervaring om Lamborghini Antwerpen tot een succes te maken,” aldus gedelegeerd bestuurder Erik Michiels.

Lamborghini Huracán STO in de showroom

Tijdens de officiële opening werd de Lamborghini Huracán STO, een straatlegale supersportwagen met de ziel en de kenmerken van een echte racewagen, voorgesteld. De Lamborghini Huracán STO brengt de technologieën die zijn afgeleid van de Lamborghini Huracán Super Trofeo EVO en GT3 EVO rechtstreeks over in elke wegrit, evenals de knowhow die is opgedaan tijdens de vele overwinningen.

De krachtige V-10 levert zo’n 640 pk en een koppel van 565 Nm bij 6500 toeren per minuut, gaat ie in drie seconden rond van 0 naar 100 km/uur en negen seconden naar 200 km/uur met een topsnelheid van 310 km/uur.

Iets voor u? Richting de Lamborghini Antwerp dan maar.

(foto’s met dank aan Lamborghini media)

Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws