Elfyn Evans snelste op de shakedown

De shakedown is achter de rug in Portugal, iedereen is klaar voor het echte werk morgen. Elfyn Evans reed de snelste tijd tijdens zijn vierde en laatste run. De Est Ott Tänak reed een tweede tijd slechts 2 tienden trager dan de Brit. De Hyundai rijder met het nummer acht op de deuren moest echter wel Kalle Rovanperä naast zicht dulden met dezelfde tijd.

Opmerkelijke tijd opnieuw van Takamoto Katsuta, vierde, 0,1s sneller dan de huidige leider in het kampioenschap Sébastien Ogier. Thierry Neuville en Martijn Wydaeghe moesten 1,5s toegeven op Evans. Adrien Fourmaux en Renaud Jamoul reden zeven runs en de laatste was de beste, 2,5s trager dan Evans.

Uitslag

Foto: Toyota Gazoo Racing Media

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws