Christophe Merlevede wint de Rallye du Touquet VHC

Vijf proeven dienden de heren vandaag nog af te werken en Paul Lietaer ging in de aanval op zoek naar de seconden om de kloof te dichten op beide M3’s voor hem in het klassement.

Vier van de vijf proeven won Paul en klom op naar de tweede plaats. De winnaar was echter niet meer terug te halen en Christophe Merlevede en Jasper Vermeulen wonnen dan ook verdiend de Rallye du Touquet VHC, ze hadden in de BMW M3 nog 39s voorsprong op de Opel Manta.

Derde plaats ging naar Cedriek Merlevede en Laury Callens, het duo eindigde op 1m16 van de winnaar.

Een volledig Belgisch podium dus bij onze Zuiderburen!

Uitslag

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws