Clio 2 Rally Challenge hervat

Er schijnt licht aan het einde van de tunnel. De Covid-19 cijfers laten toe om de teugels wat losser te laten. Stilaan mogen we dromen van brullende motoren en gierende banden. Dromen van het afwerken van de Clio 2 Rally Challenge seizoen 2020.

De vorige wedstrijd dateert al van september ’20. Met het Critérium Jean-Louis Dumont in de buurt van Borgworm, werd toen pas de tweede rally van het seizoen afgewerkt. In overleg met de deelnemende teams besloot de organisator van de Challenge om seizoen 2020 verder te zetten in 2021.

De eerstvolgende wedstrijd op de kalender, staat geprogrammeerd op 27 juni met de Monteberg rally in de Westhoek. Het seizoen wordt afgesloten in Staden op 8 augustus.

Daar we pas halfweg het seizoen zijn is de titelstrijd nog altijd open. Het kan nog alle kanten uit. Nico Rogiers leidt met 45 punten, wat er vijf meer zijn dan Aaron Duville. Verder Christiaan Spelmans(20), Erwin Mombaerts(17,5), David Conard (15) en Wim Van Brussel (10)

Het wordt nog een druk jaar voor de Clio 2 Rally Challenge. Enkele weken na het afsluiten van het seizoen 2020 staat de opener van 2021 op het programma, met de Short Rally van Kasterlee. Meer info, reglement en inschrijvingsformulier voor de Challenge 2021 kan je terugvinden op de website.

Dirk Titeca
Dirk Titeca
Dirk Titeca is qua leeftijd de ouderdomsdeken binnen het team van RallyandRaces. Sedert de jaren '80 is hij actief als autosportjournalist.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws