Progressie voor Jonas Dewilde in Le Touquet

Ook Jonas Dewilde moest door de Corona-matregelen al lang van aan de zijijn toekijken. Hij was dan ook blij, om samen met co Ward Hanssens, afgelopen weekend naar Frankrijk te kunnen trekken.

“Na een lange periode van inactiviteit zijn we eindelijk aan het rallyseizoen 2021 kunnen beginnen in Le Touquet. Meteen ook mijn eerste wedstrijd op Franse bodem.
Het was onze bedoeling om veel bij te leren en ik denk dat ons dat aardig gelukt is. We hebben flink wat progressie gemaakt aan het stuur van de Peugeot 208 R2. De eerste dag hebben we door ons hoge startnummer enkele wachttijden gekend, alsook een aantal gele vlaggen. De tweede dag zaten we meteen goed in het ritme en konden we zo onze 3de plaats in de klasse R2 behouden. En dat op een voor ons totaal onbekend en moeilijk, maar heel mooi, parcours. We eindigden op een mooie 81ste plaats algemeen. Op naar de volgende!
Bij deze wil ik ook al mijn sponsors bedanken, alsook Pevatec voor de service en de perfecte wagen.

Dirk Titeca
Dirk Titeca
Dirk Titeca is qua leeftijd de ouderdomsdeken binnen het team van RallyandRaces. Sedert de jaren '80 is hij actief als autosportjournalist.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws