Kronos Tyres bevestigt aanwezigheid in alle BRC-manches

Over een tiental dagen kunnen liefhebbers ter gelegenheid van de 1ste editie van de South Belgian Rally, openingsmanche van het Belgian Rally Championship 2021 met basis in Vresse-sur-Semois, eindelijk weer genieten van de bolides op de rallyproeven. Die wedstrijd kan, net als alle andere trouwens, rekenen op de actieve aanwezigheid van Kronos Tyres, dat zich ten dienste zal stellen van de deelnemers met tweewielaangedreven wagens.

Bepaalde commentaren uit de geruchtenmolen hebben ons aangezet om te bevestigen dat bandenmerken Michelen en Hankook wel degelijk vertegenwoordigd zullen zijn in het kader van het Belgische Rallykampioenschap”, legt Charles-Antoine Hastir uit, de verantwoordelijke van Kronos Tyres. “U moet weten dat Michelin de twee nieuwe promotiecups op dit niveau van de competitie voor zijn rekening neemt, meer bepaald de Stellantis Rally Cup Belux voor de Peugeot 208 en de Opel Corsa Rally4, en de Renault Clio Trophy Belgium, die betwist wordt met de Renault Clio Rally5. Maar dat is niet alles! Kronos Tyres staat ter beschikking van alle deelnemers met tweewielaangedreven wagens, met de bedoeling hen goede raad te geven en te begeleiden…”

In een notendop, de tent van Kronos Tyres is van de partij in Vresse-sur-Semois voor de – langverwachte! – aftrap van het Belgische rallykampioenschap, maar ook in alle andere assistentieparken van de nationale competitie, het fameuze BRC! Het moet gezegd: iedereen is welkom voor inlichtingen of om gebruik te maken van een service die steunt op een een karrenvracht aan ervaring…

See you in de prachtige regio van de Semois!

Dirk Titeca
Dirk Titeca is qua leeftijd de ouderdomsdeken binnen het team van RallyandRaces. Sedert de jaren '80 is hij actief als autosportjournalist.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws