De F1 Arrows A9 gaat de strijd aan met de F16 Dark Falcon

Officina Caira zal aanwezig zijn op de luchtmachtbasis van Florennes, dit op 24 en 25 juni en dit voor iets heel bijzonders. Op 24 juni staat een Spotters Day gepland, voor fans van vliegtuigen een welgekende term. Officina Caira, gespecialiseerd in het restaureren van historische F1 wagens, zal op die dag twee bolides tentoonstellen op de basis.

Het gaat om de Arrows A21 van Jos Verstappen en Pedro de La Rosa. Daarnaast zullen de aanwezigen eveneens de Jordan 198 te zien krijgen van Damon Hill en Ralf Schumacher. Deze wagen eindigde ook op het podium van de Belgische Grand Prix in 1998.

Als kers op de taart zal op 25 juni de F1 Arrows A9 van Thierry Boutsen en Christian Danner de strijd aangaan met een F16 Dark Falcon. Deze dag is enkel voor pers voorzien.

Voor de donderdag kunnen enkel tickets besteld worden HIER.

Foto’s: Officina Caira

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws