Afrikaans avontuur voorbij voor Neuville/Wydaeghe

De droom van onze landgenoten Thierry Neuville en co Martijn Wydaeghe om voor de eerste keer de WRC Rally Kenya op hun naam te schrijven spatte deze morgen uit elkaar en dat is uiteraard zeer spijtig, ook voor de vele supporters.

Neuville/Wydaeghe begonnen deze morgen thans als leider in de algemene stand en dit met een ruime voorsprong op naaste achtervolger Takamoto Katsuta, maar halverwege de klassementsproef liep het mis. Neuville kwam rechts achteraan de wagen in aanraking met een rots en dat was nefast voor de ophanging. Thans werd met een verschil van 45 seconden de finish nog wel gehaald waardoor Thierry Neuville en Martijn Wydaeghe nog wel aan leiding bleven, maar de schade aan de wagen bleek te groot te zijn om nog verder te rijden wat maakt dat het Afrikaanse avontuur voorbij is.

Foto met dank aan Supportersgroep TN/MW/NG nl – facebook

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws