44 wagens voor de ‘4 Hours of Monza’

De vierde ronde van de European Le Mans Series 2021 dit weekend op het circuit van Monza is de laatste race in de series alvorens het richting Le Mans gaat voor de 24 Uren op 21 en 22 augustus.

In Monza staan maar liefst 44 wagens aan de start bestaande uit 31 verschillende teams, met 127 rijders die uit 32 verschillende landen komen.

De Italianen zijn uiteraard goed vertegenwoordigd maar aan Belgische zijde zien we enkel Team WRT dat in de LMP2 de #41 Oreca 07-Gibson inzet voor Robert Kubica, Louis Delétraz en Yifei Ye. In de LMP3 komen we twee landgenoten tegen op de deelnemerslijst. Tom Cloet doet het in de #12 Racing Experience Duqeine M30-D08-Nissan samen met de Luxemburgers David en Gary Hauser. Ugo de Wilde rijdt samen met de Duitser Martin Hippe en de Italiaan Mattia Pasini in de #13 Ligier JS P320-Nissan van Inter Europol Competition.

Ugo de Wilde, Inter Europol Competition

Foto’s met dank aan Team WRT en Ugo de Wilde, beide foto’s via Facebook.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws