Extra speelkameraden in de BMW M2 CS Racing Cup

De huidige rijders in de BMW M2 CS Racing Cup krijgen er dit weekend tijdens de derde manche op het Circuit van Spa-Francorchamps wat extra speelkameraden bij. Het jonge Nederlandse talent Colin Caresani zien we aan het stuur van de #47 van Bas Koeten Racing. JJ Motorsport brengt dan weer twee nieuwe wagens op de grid met in de #35 het Amerikaanse duo Kevin Madsen en Lance Fentin en in de #27 zien we dan landgenoot Fred Caprasse.

“Ik heb inderdaad het genoegen om met de BMW M2 CS Racing van Bilia-Emond in Spa te rijden. Ik rijd nu al vier jaar in het Frans kampioenschap en het doet deugd om terug te keren naar een kampioenschap in de Benelux, zeker wanneer ik kan racen in mijn achtertuin. We gaan ons uiterste best doen om de Bilia-Emond BMW zo hoog mogelijk te laten eindigen wat trouwens ook het doel is wat ik dit weekend voor ogen heb,” aldus Fred Caprasse.

De inbreng van ervaring enerzijds en het jonge talent anderzijds is uiteraard goed voor de onderlinge concurrentie binnen het deelnemersveld wat het kampioenschap ongetwijfeld nog spannender maakt.

Foto’s met dank aan BMW M2 CS Racing Cup Benelux.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws