Neuville, Tänak en Breen in Ieper

Hyundai Motorsport heeft vandaag via hun pagina op facebook de line-up voor de Ypres Rally in augustus bekend gemaakt en daar zien we in feite weinig tot geen verrassingen.

Logischerwijs starten Thierry Neuville en Martijn Wydaeghe in Ieper. Het typische karakter van de klassementsproeven zou voor beiden geen probleem mogen zijn. Neuville won eerder in Ieper, de laatste deelname van Martijn Wydaeghe dateert ondertussen wel al van 2018 maar als man van de streek kent hij ongetwijfeld de valstrikken.

Voor de Est Ott Tänak zal het een pak lastiger worden, hij stond immers niet eerder aan de start daar op de Grote Markt in Ieper.

Craig Breen, WRC, Ypres

Ook Craig Breen, die de voorkeur kreeg op Dani Sordo, zien we in Ieper terug. De Ier, die de rally nog in 2019 won, weet dus ook wat voor een soort parcours hem te wachten staat.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws