Eric Camilli wint, Maxime Potty negende

Eric Camillie en Guieu Christopher hebben in hun Citroën C3 Rally2 de Rallye Aveyron Rouergue – Occitanie gewonnen. Ze hadden 1:40.9 voorsprong op Giordano Quentin in de Volkswagen Polo GTI R5 en 1:52.0 op William Wagner eveneens in een Citroën C3 Rally2. Opmerkelijke prestatie opnieuw van Cédric Robert in de Alpine A110 Rally RGT, achtste plaats algemeen.

Maxime Potty eindigde binnen de top tien op plaats negen, hij werd deze keer bijgestaan door Yannick Roche. Bernd Casier kon tijdens de tweede dag twee plaatsjes winnen en eindigde op een verdienstelijke dertiende plaats samen met co rijder Pieter Vyncke. Het was voor beide heren in de Fiesta de bedoeling om ritme op te doen, echter door de lange proeven en het weinig verkennen was dit geen makkelijke opgave. Tom Rensonnet en Renaud Herman eindigden 35ste in hun Renault Clio RSR Rally5, goed voor de 12de plaats in de Clio Cup.

Uitslag

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws