Thierry Neuville en Martijn Wydaeghe testen voor Ieper

Het hoogtepunt van het Belgisch rallyseizoen zit er met rasse schreden aan te komen, de Renties Ypres Rally Belgium. Voor menig fan uit de regio en daarbuiten al een lang verlangen om de WRC sterren over de smalle, verraderlijke wegen te zien vlammen.

Hyundai Motorsport wil niks aan het toeval overlaten en is vandaag gestart met het nodige testwerk om goed voorbereid aan de start te komen. Thierry Neuville en Martijn Wydaeghe mochten de spits afbijten en in wisselende omstandigheden op zoek gaan naar de juiste afstellingen.

Huisfotograaf Lorenz Deschuyttere genoot van wat vrije tijd en nam zijn fototoestel mee op pad richting Noord-Frankrijk!

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws