Reacties tijdens verkenningen bevatten allemaal dezelfde boodschap

De dag begon met de proef van Hollebeke voor RallyandRaces waar we de twee passages van de WRC tenoren konden vastleggen op de gevoelige plaat. Het verschil tussen de eerste en de tweede passage was bij een groot aantal duidelijk zichtbaar, het aansnijden van de bochten was plots veel meer aanwezig.

Daarna was de finish van de proef Kemmelberg aan de beurt waar we konden polsen naar de eerste bevindingen. Iedere piloot nam de tijd om enkele vragen te beantwoorden en de antwoorden kunnen we samenvatten in een aantal steeds terugkerende termen: “anders”, “leuk”, “moeilijk”!

Geven we nog mee dat het best indrukwekkend is dat deze heren slechts twee passages hebben om daarna op snelheid de proeven af te werken. De coördinatie tussen het piloot/copiloot, de ouvreurs en het team moet op basis van een enorm vertrouwen zijn. En natuurlijk enkele uren de proeven bekijken via video.

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws