Aarova Rally naar eind oktober!

Wegens de drukke evenementenkalender in Oudenaarde en Kruisem, de beschikbaarheid van de medewerkers en de beschikbaarheid van de infrastructuur die gehuurd wordt, werd in overleg met de besturen en sponsors beslist om de Aarova Rally 2021 te verplaatsen naar 30 en 31 oktober.

Omdat overal in het land evenementen wegens de gezondheidscrisis naar het najaar werden verschoven, is de evenementenkalender druk bezet. Ook in Oudenaarde en Kruisem. Om de kalender in september wat te ontlasten, werd in samenspraak met alle partijen beslist om de Aarova Rally te verschuiven naar 30-31 oktober.

Het biedt de medewerkers en vrijwilligers van Club Superstage ook wat ademruimte na de bijzonder intense weken en maanden om de succesvolle Renties Ypres Rally Belgium in het Wereldkampioenschap Rally in goede banen te leiden. Club Superstage kan zich vanaf heden volop concentreren op zijn volgende evenement, de Aarova Rally in Oudenaarde en Kruisem.

Afspraak op 30 en 31 oktober in de Vlaamse Ardennen voor de 7de editie van de Aarova Rally, een wedstrijd die mee zal tellen voor het VAS-kampioenschap.

Wat betekent dat we met de Hemicuda, verreden op zondag 24 oktober, in een week tijd twee wedstrijden krijgen meetellend voor het VAS-kampioenschap.

Dirk Titeca
Dirk Titeca
Dirk Titeca is qua leeftijd de ouderdomsdeken binnen het team van RallyandRaces. Sedert de jaren '80 is hij actief als autosportjournalist.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws