Gratis naar de 4 Hours of Spa-Francorchamps

Goed nieuws voor de fans van de European Le Mans Series want tijdens de voorlaatste race van het kampioenschap op het circuit van Spa-Francorchamps is het publiek toegelaten. Meer zelfs, u mag gratis binnen, het ganse weekend.

De twee grote tribunes zullen opengesteld worden voor het publiek en u zou zich ook vrij mogen bewegen op de wandelpaden. Enkel de paddock blijft gesloten.

Om toegang te krijgen dient u minstens twee weken volledig gevaccineerd te zijn of moet u een recente (max. 48 uur op voorhand) negatieve PCR test kunnen voorleggen. Je identiteitskaart zou je in theorie altijd bij je moeten hebben natuurlijk.

Have fun and enjoy!

Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws