Porsche opent achtste PEC in Italië

Porsche heeft het afgelopen weekend in Franciacorta in Italië een nieuw ‘Porsche Experience Center (PEC) geopend. Het is ondertussen al het achtste experience center van Porsche wereldwijd.

Porsche, Porsche Experience Center Italy

De nieuwe locatie voor de beleving van het merk beslaat ongeveer een 60 hectare en is onder andere aantrekkelijk vanwege de nabijheid van het Iseomeer alsook de luchthavens van Milaan, Bergamo en Verona. De wijngaarden in de omgeving hebben de naam Franciacorta dan weer wereldberoemd gemaakt.

Porsche, Porsche Experience Center Italy

“Het Porsche Experience Center hier in Franciacorta combineert veel elementen die Porsche zo speciaal maken. Het domein straat de sfeer en de zin om te racen uit, een uniek design met iconische architectuur en een ervaring van het merk voor de fans wereldwijd,” aldus Olivier Blume, voorzitter van de Raad van Bestuur van Porsche AG.

Toevallig in de buurt? Ga dan zeker eens langs.

Foto’s met dank aan Porsche Belgium.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws