Thierry Neuville: “We verdienden meer”

Thierry Neuville en Martijn Wydaeghe staan voorlopig derde in het wereldkampioenschap rally na de zwaarste wedstrijd op de kalender in Griekenland. Pech deed het Belgische team tot het uiterste gaan!

Thierry Neuville: “We hebben alles gegeven dit weekend en we hebben hard gevochten van het begin tot het einde. Helaas is er geen compensatie voor al dat werk. Onze rally was voorbij met de problemen met de stuurbekrachtiging op vrijdag. Sindsdien hebben we ons geconcentreerd op het terugwinnen van posities om te proberen alles uit de rally te halen wat erin zat. Om eerlijk te zijn, denk ik dat we meer verdienen dan dit. We hebben er alles uitgehaald wat erin zat en we hebben er niet uitgehaald wat erin zat.”

Andrea Adamo: “Ik kan niet ontkennen dat het een frustrerend weekend is geweest. Jammer genoeg hebben we af en toe dezelfde problemen die terugkeren en dat maakt me van streek. Ik moet zeggen dat alle drie de crews geweldig werk hebben geleverd, dus mijn dank gaat naar hen uit. Zoals Ott al zei, bedank ik ook onze weerploeg, Marion en Hannes, die dit weekend fantastisch werk hebben geleverd in een aantal verraderlijke omstandigheden. In de rallysport draait alles om teamwerk en al onze nooit vernoemde helden spelen daarbij zo’n belangrijke rol.”

Het FIA World Rally Championship trekt volgende maand naar de Rally van Finland voor de tiende ronde van het seizoen 2021. Het rallyweekend vindt plaats van 1-3 oktober.

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws