Renaud Jamoul niet langer co van Adrien Fourmaux

Adrien maakte vandaag het nieuws bekend dat na 3 jaar samenwerking het verhaal stopt. Hun debuut samen maakten ze tijdens de Rallye Monte Carlo in 2019. Twee seizoenen reden ze samen voor het M-Sport team in Rally2 alvorens ze kansen kregen in het WRC. Ze deden het niet slecht samen op het hoogste niveau, twee top vijf plaatsen in Kroatië en Kenia.

Wie de vervanger wordt van Renaud Jamoul is nog niet bekend gemaakt, lang zal dit niet duren daar Fourmaux ingeschreven staat voor de wedstrijd in Finland.

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws