Album: WRC Griekenland Acropolis Rally

Na de prachtprestatie van onze landgenoten Thierry Neuville en Martijn Wydaeghe was het reikhalzend uitkijken naar die negende rally van het ‘World Rally Championship’, de WRC EKO Acropolis Rally Greece.

WRC Greece, Acropolis Rally, Nikos Tsaknias, Thierry Neuville

Een achtste plaats in die ‘Rally of the Gods’ was niet het verhoopte resultaat natuurlijk. Problemen met de stuurbekrachtiging op vrijdag maakte dat er achtervolgd moest worden en ja, zij verdienden beter. De rally werd uiteindelijk gewonnen door een jonge God, Kalle Rovanperä.

WRC Greece, Acropolis Rally, Nikos Tsaknias, Vincent Verstraete, Jourdan Serderidis, Fred Miclotte

Onze fotograaf Nikos Tsaknias, wiens roots in Griekenland liggen, beleefde een zeer leuke rally en maakte een selectie van zijn foto’s die u in zijn album kan terugvinden.

Album WRC EKO Acropolis Rally Greece

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws