Sébastien Ogier snelste op shakedown

Coll de la Teixeta, goed voor 4.31 kilometer, was de place to be deze morgen om mens en machine op te warmen voor het echte werk van start gaat morgen. Inderdaad, we zijn begonnen aan de volgende WRC wedstrijd, de 56ste RallyRACC Catalunya – Costa Daurada.

Beide titelkandidaten lieten meteen zien dat het menens is: Sébastien Ogier snelste terwijl Elfyn Evans een tweede reed met een verschil van slechts twee tienden. Achter beide Toyota rijders vinden we de voltallige Hyundai vloot met als snelste Thierry Neuville en Martijn Wydaeghe met een tijd van 2:34.0, ofwel vier tienden trager dan Ogier. Vierde tijd voor Dani Sordo en vijfde tijd voor Ott Tänak.

Kalle Rovanperä reed een zesde tijd met achter zich beide Ford teams. Adrien Fourmaux was één tiende sneller dan zijn teamgenoot Gus Greensmith.

Uitslag shakedown

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws