R7VA Pas – de – Calais, volop onverhard actie

Voor de liefhebbers van onverhard en net eens iets anders dan een gewone rallywagen is er een ideale kans komend weekend, de 7de Rallye TT des 7 Vallees d’Artois Pas-de-Calais. Voor de mensen die niet weten waaraan zich te verwachten, bekijk zeker onderstaande video eens.


De rally gaat door in de streek van Fruges, niet zover van Hesdin, ongeveer 1u30 rijden vanaf Ieper. Op zaterdag staan zeven proeven op het menu en de eerste gaat van start om 8u59, de proef van Canlers-Verchin. De zaterdag eindigt opnieuw met deze proef om 16u53. Tussen iedere proef is er service voorzien waardoor je in principe alle proeven kan bekijken wat de snellere wagens betreft.

Op zondag gaat men van start om 8u41 met de proef van Fruges – Coupelle Vieillie en de winnaar kennen we na de proef van Wandonne – Fauquembergues om 15u00. Alle info kan je hier terug vinden: www.rallye7valleesartois.com

Indien je deze wedstrijd eens wil bezoeken, zeker een aanrader wat ons betreft maar hou rekening met de aanwijzingen van de organisatie, respecteer de natuur en denk aan de Covid-19 regels in Frankrijk!

Foto’s 2019

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws