Mies en Feller ADAC GT-kampioenen, pech voor WRT

Met 3 mogelijke titelkandidaten beloofde het een spannende laatste ADAC GT-race te worden op de Nürburgring. Zowel Audi, Porsche als Mercedes-AMG maakten kans op de eindzege. Het was uiteindelijk de Montaplast by Land Motorsport Audi die de titel pakte!

Chris Mies en Ricardo Feller eindigde deze laatste race slechts op de tiende plaats, maar dat volstond om met de eindzege aan de haal te gaan. De winnaars van vandaag, Mathieu Jaminet en Michael Ammermüller (SSR Performance Porsche) kroonden zich tot vice-kampioen. Luca Stolz en Maro Engel (Toksport WRT) konden hun titelambities al vroeg opbergen door een drive-through straf.

Dries Vanthoor en Charles Weerts (WRT Audi) kwalificeerden zich als derde, maar werden helaas de eerste ronde al de muur ingeduwd. Race over voor het Belgisch duo.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws