WRT met Belgische line-up naar Kyalami

4 december vindt de finale race van het International GT Challenge (IGTC) plaats. Het ‘WK’ voor GT3-wagens eindigt met een 9 uur durende race op het circuit van Kyalami, Zuid-Afrika. Audi Sport stelde vanochtend de teams en piloten voor die er voor moeten zorgen dat de merkentitel binnen gehaald wordt.

Foto ©: Audi Sport

Opvallend: één van de drie wagens die Audi Sport inzet heeft een volledig Belgische bezetting. Dat is uiteraard de Audi Sport Team WRT met aan het stuur Dries Vanthoor, Charles Weerts en Frédéric Vervisch. Weerts en Vanthoor maken bovendien nog kans op de rijderstitel, met een achterstand van 9 punten op leiders Côme Ledogar en Nicklas Nielsen (Ferrari) en 7 punten op merkgenoten Markus Winkelhock en Patric Niederhauser.

Audi zet alles op alles om ook de rijderstitel binnen te halen en wedt op twee paarden. Winkelhock rijdt met de tweede wagen van Audi Sport Team WRT, samen met Nico Mueller en Kelvin van der Linde. Niederhauser vinden we terug op de Audi Sport Team Sainteloc’s wagen, samen met Mattia Drudi en Christopher Haase.

Op de tweede Audi van Sainteloc (zonder fabrieksondersteuning) vinden we landgenoot Nicolas Baert terug die een knappe race reed in de Audi R8 LMS enkele weken geleden in de VS.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws