Nicola Stampaert is klaar voor 2022

Afgelopen weekend stond Nicola Stampaert, samen met Wim Coghe, aan de start van de 6 uren van Kortrijk.

Voor Wim een eerste kennismaking met een rally2 wagen, die als lokale ondernemer en goede vriend van Nicola, de Fiesta over de vettige wegen rond Kortrijk mocht navigeren.

“Op zaterdagavond op de Lavano site werd de show KP verreden, waar we openden met een 10de tijd” aldus Nicola. “De plaatselijke rondes zorgen altijd voor wat hinder maar des te meer spektakel voor het grote publiek daar aanwezig.

Op zondagmorgen stonden er nog 13 proeven op het programma. Met 6 top-10 tijden en na een velgbreuk op KP Aalbeke 3 werden wij uiteindelijk knap 7de algemeen na een mooie remonte tijdens de 2 afsluitende proeven.

Na deze mooie prestatie gaat de Fiesta de komende 4 maanden in winterslaap. Terugkijkend op het gehele eerste seizoen mogen we best tevreden zijn met alle gemaakte progressie en parcoursontdekkingen.

Van de waaiers in Bellefontaine, de maaskiezel in Bocholt tot de citadelle van Namur. Stuk voor stuk prachtige decors om onze passie te kunnen beleven.
In de komende wintermaanden starten we langzaamaan met de voorbereidingen voor seizoen ’22, waarin ik samen met Christophe Doublet opnieuw ten strijde zal trekken in het BRC kampioenschap.

Verder hebben we afgelopen week JACK Stampaert mogen verwelkomen in de NS familie, de jongste telg van Klaar & mezelf. In plaats van de Pirelli banden zullen er dus de komende maanden vooral veel pampers vervangen worden ten huize Stampaert.

Tot slot willen we graag alle familie, vrienden, supporters & sponsors uit de grond van onze hartjes bedanken om ons het gehele seizoen te volgen en te steunen! Zonder jullie staan we nergens!!

Ook een oprechte dankuwel aan Xavier, Dirk, Jochem & Jurgen van Scratch motorsport om ons het gehele seizoen maximaal te ondersteunen en uitstekende service te bieden aan onze Fiesta.

Hoofdstuk 1 werd geschreven, moge er nog vele volgen ! See you next year!”

Dirk Titeca
Dirk Titeca is qua leeftijd de ouderdomsdeken binnen het team van RallyandRaces. Sedert de jaren '80 is hij actief als autosportjournalist.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws