Brezan Autoparts partner van het Kroon-Oil BRC 2022

Goed nieuws voor de promotie van het Kroon-Oil Belgian Rally Championship. Brezan Autoparts, sinds begin jaren ’90 een begrip in de Belgische Automotive aftermarket, wordt in 2022 partner van het kampioenschap.

Brezan Autoparts heeft met 24 filialen een van de grootste automaterialen netwerken in België. Brezan Autoparts zorgt voor de juiste onderdelen op de juiste tijd en op de juiste plaats. Maar, dat niet alleen. Brezan is doorontwikkeld tot een leverancier van totaaloplossingen voor vrije garagehouders, merkdealers, autohandelaars, fast-fitters, fleetowner en carrosseriebedrijven. Naast een uitgekiend assortiment van auto-onderdelen, ondersteunt Brezan Autoparts de autobedrijven ook met technische data en support. Naast auto-onderdelen, bevat het gamma ook accessoires, handgereedschappen, veiligheids- en reinigingsmiddelen en nog veel andere producten. Er is een uitgebreid private label gamma (NAPA), maar Brezan Autoparts verdeelt ook tal van A-merken.

Alles voor de garagesector

De rallysport sluit nauw aan bij de doelgroep van Brezan Autoparts.

“We zijn al langer actief in de autosport, onder andere als partner van Tom Boonen en de Belcar. Via het Belgisch rallykampioenschap zullen we onze doelgroep, techneuten en professionals, de deelnemers en teams, maar ook de fans met een passie voor techniek, zeker bereiken. Brezan Autoparts heeft alles voor garages, van onderdelen tot machines, een eigen totaalconcept voor vrije garagehouders en zelfs een eigen opleidingscentrum voor monteurs. Ons netwerk in België is in volle expansie zodat we via de uitstekende visibiliteit die het BRC biedt op televisie en sociale media onze naambekendheid willen versterken,” aldus Filip Cavens, Marketing Manager van Brezan Autoparts.

Het nieuwe partnership met Brezan Autoparts zal de promotie van het Kroon-Oil Belgian Rally Championship nog verder versterken.

“We zijn heel verheugd en trots dat Brezan Autoparts partner wordt van het Kroon-Oil Belgian Rally Championship,” vertelt BRC Promotor Stevy Courteyn. “Via de nationale en internationale promotie van het Kroon-Oil BRC op televisie, internet en sociale media kunnen we opnieuw een sterke partner verwelkomen. Zo lanceerden we vorig jaar met succes Facebook Live uitzendingen van het Kroon-Oil BRC. Technisch een huzarenstukje, ongezien in een nationaal kampioenschap. Daarmee kunnen we een sterke return garanderen voor onze deelnemers en partners. Dankzij dit partnership met Brezan Autoparts kunnen we de promotie nog versterken.”

Kortom, achter de schermen wordt hard gewerkt aan het Kroon-Oil Belgian Rally Championship 2022 dat eind februari van start gaat met de Rally van Haspengouw.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws