Laurens Vanthoor in de 24 Hours of Daytona

Laurens Vanthoor liet deze middag via zijn pagina op facebook weten dat hij eind van deze maand zal deelnemen aan de 24 Hours of Daytona en dit met de #2 Porsche GT3 R die uitkomt in de GTD Pro Class. Het team krijgt daarbij de steun van de KC Motorgroup Ltd (KCMG). De teamgenoten van onze Limburger zijn Patrick Pilet, Dennis Olsen en Alex Imperatori.

Vanthoor, die de voorbije jaren reeds diverse successen boekte in het IMSA kampioenschap en bijgevolg ook tijdens de Rolex 24, heeft echter de beroemde etmaalrace nog niet kunnen winnen en dat is iets wat onze landgenoot maar al te graag wil bereiken. “Mijn droom is om de vier grote etmaalraces te winnen en Daytona ontbreekt nog. Het team is me uiteraard niet onbekend en ook mijn teamgenoten hebben ervaring genoeg, dus we kijken er naar uit,” besluit Laurens Vanthoor.

Foto’s met dank aan KCMG (facebook).

Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws