Rijden in stijl: de Cayenne Platinum Edition

Porsche lanceert een nieuwe Platinum Edition van exclusieve Cayenne-modellen. Deze speciale editie van de SUV wordt gekenmerkt door exclusieve, harmonische designelementen in een gesatineerde Platinum-lakafwerking en door extra standaarduitrusting. Het resultaat is een bijzonder stijlvolle look, gekoppeld aan een aantrekkelijke prijs. De Platinum Edition is beschikbaar voor de Cayenne, Cayenne E-Hybrid en Cayenne S, evenals voor de overeenkomstige coupévarianten.

Porsche, Porsche Cayenne

De geraffineerde en exclusieve look van de Cayenne Platinum Edition wordt gekenmerkt door talrijke modelspecifieke details in een gesatineerde Platinum-afwerking. De inzetstukken in de lamellen van de luchtinlaten vooraan, het in de ledlichtstrip achteraan geïntegreerde Porsche-opschrift, de typeaanduiding achteraan en de standaard 21 duim grote RS Spyder Design-velgen, die exclusief zijn voorbehouden aan de Platinum Edition, zijn allemaal in deze kleur gelakt. Sport-uitlaatpijpen en zijruitsierlijsten in zwart benadrukken de sportieve, elegante look van deze speciale serie. Ook bijpassende koetswerkkleuren zijn beschikbaar: effen wit en zwart, metallic Jet Black, Carrara White, Mahogany en Moonlight Blue, evenals de speciale kleur Crayon.

Porsche, Porsche Cayenne

In het stijlvol vormgegeven interieur zorgen de Crayon veiligheidsgordels en de deurdrempels in geborsteld aluminium met het Platinum Edition-logo voor een bijzondere touch, net als de textuur van het aluminium interieurpack en de zilverkleurige sierelementen.

Porsche, Porsche Cayenne

De Cayenne Platinum Edition heeft bovendien standaard een uitgebreide uitrusting. Die omvat ledkoplampen met Porsche Dynamic Light System (PDLS), het panoramadaksysteem, privacybeglazing, een surround audiosysteem van Bose®, sfeerverlichting, achtvoudig verstelbare lederen sportstoelen, het Porsche-embleem op de hoofdsteunen voor en achter en een analoog klokje op het dashboard. Porsche Exclusive Manufaktur biedt ook een brede waaier aan verfijningsopties voor het interieur en het exterieur – van selectieve wijzigingen tot uitgebreide modificaties.

Porsche, Porsche Cayenne

De Platinum Edition van de Cayenne kan nu worden besteld en de leveringen starten in Duitsland in mei 2022. Prijzen inclusief btw beginnen bij 94.417,67 euro voor de Cayenne met 250 kW (340 pk), 108.388,17 euro voor de Cayenne E-Hybrid met een systeemvermogen van 340 kW (462 pk), en 111.639,44 euro voor de 324 kW (440 pk) sterke Cayenne S.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws