Thierry Neuville doet opnieuw beroep op Bruno Thiry

Het belang van een goed team die voor de passage van de wedstrijd nog even de nota’s controleert hoeven we niet aan te kaarten, dit is een bron van onschatbare info. Dit jaar doen Thierry Neuville en Martijn Wydaeghe opnieuw beroep op de jarenlange ervaring van Bruno Thiry, die op zijn beurt wordt bijgestaan door Julien Vial.

Grégoire Munster doet dan weer beroep op Stephane Lhonnay en Loris Pascaud. Freddy Loix kan rekenen op de steun van Benoit Verlinden en Anton Dupan, Benoit nam vorig jaar zelf deel aan de Monte.

Voorts zien we echt wel heel wat ervaring bij deze teams: Simon Jean Joseph, Bryan Bouffier, Markko Martin, Juho Hanninen, Yoann Bonato, Guy Wilks…

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws