WRC, nieuws vanuit M-Sport

Er vallen wat nieuwtjes te rapen uit het team van Malcolm Wilson.

Pierre-Louis Loubet gaat zoals eerder vermeld vanaf de WRC wedstrijd in Kroatië aan de slag met de Ford Puma Hybrid Rally1, hij zal genavigeerd worden door Vincent Landais.

Lorenzo Bertelli die ingeschreven was voor de manche in Zweden moet helaas forfait geven, professionele redenen zijn hier de oorzaak van.

Malcolm Wilson wil Sébastien Loeb nog vier wedstrijden in de Puma zien rijden, dit kwam naar boven tijdens een gesprek met WRC. Feit is dat de Fransman nog niks van zijn snelheid heeft ingeboet als je zijn prestaties bekijkt van de afgelopen periode.

Jari Huttunen en Mattias Adielsson gaan met de M-Sport Ford Fiesta Rally2 wagens rijden vanaf Zweden. De opvallende groene kleur op de wagen van Huttunen is wat ons betreft een leuke afwisseling ten opzichte van het blauw.

Jourdan Serderidis zal plaats nemen achter het stuur van een Puma tijdens de wedstrijden van Kenia en Griekenland.

Craig Breen is ondertussen aan de slag om Zweden voor te bereiden. Beelden van deze test kan je hieronder bekijken.

Foto: FB M-Sport

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws