Princen en Kaspers met een WRC in Haspengouw

Ze prijken, op het moment van schrijven, nog niet op de deelnemerslijst, maar Kris Princen en Peter Kaspers hebben met betrekking tot hun deelname aan de Rally van Haspengouw, de openingsmanche van het Kroon-Oil Belgian Rally Championship, de knoop eindelijk doorgehakt.

Kris en Peter maken beroepshalve drukke tijden mee en de effectieve deelname aan de Rally van Haspengouw was alles behalve een zeker feit, maar na enkele vergaderingen werd de beslissing om deel te nemen dan toch genomen. Kris en Peter zullen in eigen streek rijden met een Citroën DS3 WRC uit de ateliers van PH Sport.

“We hebben het beiden zeer druk met het werk waardoor het ons aan tijd ontbreekt om ons volledig op het kampioenschap te concentreren. Deelnemen in een Rally2 wagen was een mogelijkheid, maar vermits we toch niet meedingen naar de titel hebben we geopteerd voor een WRC. Daar gaan we ons volgende week zaterdag dus wat mee amuseren, en ik denk dat het voor de rallyliefhebbers ook wel leuk is,” aldus Kris Princen.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws