De 20e editie van Shell SpaItalia komt eraan

Op zondag 12 juni heeft DG Sport opnieuw een afspraak met alle onvoorwaardelijke liefhebbers van Italiaanse auto’s en motoren. En de 2022-editie van Shell SpaItalia zal zeker niet ongemerkt voorbijgaan, want het is dit jaar de 20e editie van dit atypische en gemoedelijke evenement.

Spa Italia

Over de 20 edities is de SpaItalia heel wat geëvolueerd, om zo tot een succesformule uit te groeien van de hand van DG Sport. “We vieren niet elke dag onze 20e verjaardag, we willen dan ook tot het uiterste gaan om een om een uitzonderlijk evenement te kunnen aanbieden,” zegt Florian Jupsin in naam van de organisatie. “We hebben tal van contacten en werken aan spectaculaire projecten en we zullen u op tijd en stond op de hoogte houden van de grote lijnen van het evenement !”

Spa Italia

In afwachting van het evenement en om zeker te zijn dat u niets mist met betrekking tot dit feest, zijn de inschrijvingen van de Shell SpaItalia 2022 reeds open via de officiële website www.spaitalia.be. Er worden verschillende packs aangeboden waarin, in functie van de categorie die u kiest, de toegang tot de paddock zit, de deelname aan de Grote Parade alsook de circuitsessies op het mooiste circuit ter wereld. Een Moto Pack laat ook de fans van Italiaanse tweewielers toe om de paddock in te kleuren met hun aanwezigheid.

Afspraak op ‘het mooiste circuit ter wereld’ dus. Men zegge het voort : zondag 12 juni wordt Francorchamps ’the place to be’ voor liefhebbers van Italiaanse machines, mobiliteit en cultuur…

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws