Stoffel Vandoorne maakt IMSA debuut

Goed nieuws voor onze landgenoot Stoffel Vandoorne. De 29-jarige Vandoorne, momenteel nog steeds actief voor Mercedes in Formula E, maakt binnenkort zijn IMSA debuut.

Vandoorne zal de 12 Uur van Sebring betwisten met het Meyer Shank Racing team in de Acura DPI. Hij vervangt Helio Castroneves, die genoodzaakt was om te kiezen tussen Sebring en de NTT IndyCar Series. Teamgenoten van dienst zijn Tom Blomqvist en Oliver Jarvis.

Vandoorne: “Ik heb het geluk dat ik ook bij het team terecht kom dat net de 24 uur van Daytona heeft gewonnen, dus het wordt echt een geweldige ervaring.” De 12 Uur van Sebring vindt plaats op 16 maart.

(Foto ©: Meyer Shank Racing)

Korneel Debruyn
Korneel Debruyn
Van kinds af aan is Korneel reeds gepassioneerd door auto's en autosport. Wat oorspronkelijk begon met een passie voor exclusieve (sport)auto's, groeide daarna uit tot een grote interesse in de autosportwereld. Momenteel focust Korneel zich op het circuitgebeuren, waarbij GT- en uithoudingsraces hem het meeste boeien. Ook het testen van de nieuwste (sport)wagens neemt hij graag voor zijn rekening.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws