Update kalender NASCAR Whelen Euro Series

De organisatie van de NWES hebben gisteren namiddag een update van de kalender voor 2022 bekend gemaakt. Omwille van de annulering van de NASCAR GP in Duitsland wordt het seizoen nu op gang getrokken in Valencia (Spanje) en de races in Vallelunga (Italië), waar aanvankelijk het All Star event zou plaatsvinden, maken nu ook deel uit van het kampioenschap.

De NASCAR GP Duitsland op de Hockenheimring moest de afgelopen twee jaar telkens weer uitgesteld worden omwille van corona en ook nu zal het event op Duitse bodem, na onderling overleg, niet doorgaan. Hoe dan ook, de organisatie zal er alles aan doen om in de toekomst alsnog een NASCAR event op de Hockenheimring te kunnen houden.

NWES, NASCAR Whelen Euro Series

De herziene kalender voor 2022 telt zes events. In het weekend van 8 en 9 oktober komt het kampioenschap naar Circuit Zolder.

Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws