WRT maakt GT3-programma bekend: Vervisch met Rossi

Het Belgische WRT maakte vandaag hun GT3-programma bekend. Het trekt met maar liefst 5 wagens naar het GT World Challenge-kampioenschap en doet dat met indrukwekkende manschappen!

In de Sprint Cup zullen alle ogen vooral gevestigd zijn op de #46 en #32 Audi R8 GT3. De #46 wordt uiteraard bestuurd door niemand minder dan Valentino Rossi zelf, waarbij The Doctor onze landgenoot Frédéric Vervisch langs zich krijgt. In de #32 vinden we het vertrouwde duo en huidige Sprint Cup-kampioenen Dries Vanthoor met Charles Weerts. In de overige 3 wagens nemen de volgende duo’s plaats voor de Sprint Cup: Christopher Mies/Jean-Baptiste Simmenauer (#33), Finlay Hutchison/TBC (#31), Benjamin Goethe/Thomas Neubauer (#30).

Voor de Endurance-manches ziet de equipe van WRT er als volgt uit:

#30 Benjamin Goethe / Thomas Neubauer / Jean-Baptiste Simmenauer (Silver)
#31 Diego Menchaca / Lewis Proctor / Finlay Hutchison (Silver)
#32 Kelvin van der Linde / Dries Vanthoor / Charles Weerts (Pro)
#33 Ryuichiro Tomita / Arnold Robin / Maxime Robin (Gold)
#46 Nico Müller / Frédéric Vervisch / Valentino Rossi (Pro)

Korneel Debruyn
Korneel Debruyn
Van kinds af aan is Korneel reeds gepassioneerd door auto's en autosport. Wat oorspronkelijk begon met een passie voor exclusieve (sport)auto's, groeide daarna uit tot een grote interesse in de autosportwereld. Momenteel focust Korneel zich op het circuitgebeuren, waarbij GT- en uithoudingsraces hem het meeste boeien. Ook het testen van de nieuwste (sport)wagens neemt hij graag voor zijn rekening.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws