SRT opnieuw in GT4 European Series en debuut in DTM Trophy

SRT is al jaren een vaste speler in de Europese GT4-racerij en zal ook dit seizoen in de GT4 European Series actief blijven. Het team van vader en zoon Patrick en Niels Selleslagh maakt bovendien zijn debuut in de DTM Trophy, een sterke competitie in de weekends van de DTM-competitie.

In de DTM Trophy rekent SRT op de Amerikaan Alexandre Papadopulos. Hij zal ook het programma in GT4 European Series met SRT afwerken, aan de zijde van de 17-jarige Italiaan Luca Bosco, die ook vorig seizoen al met SRT aan de slag was en het team de titel van vicekampioen bezorgde en zelf als derde in de eindstand eindigde. Het duo doet het in de ‘blauwe’ Mercedes-AMG GT4, daar waar de ‘rode’ bolide voor twee Belgen voorbehouden is, met name Jean-Luc Behets en Johan Vannerum.

SRT

Het seizoen van SRT start op 2 en 3 april in Imola, waar de GT4 European Series naar goede gewoonte twee races van een uur afwerken. Op de start van het seizoen van de DTM Trophy is het wachten tot 21 en 22 mei op de Duitse Lausitzring.

(persbericht, foto’s met dank aan SRT Press)

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws