Succes 2 WD Trophy wordt bevestigd

Met 21 teams aan de start in de 2WD Trophy, neemt een kwart van de deelnemers aan de South Belgian Rally ook deel in de betaalbare Trophy voor tweewielaandrijvers die rijden op straatbanden en met commerciële benzine.

De vroegere deelnemers aan het RACB Criterium hebben de weg gevonden naar de 2WD Trophy, waarin ze voor een verlaagd inschrijvingsgeld de volledige BRC-wedstrijd kunnen rijden. Vooral het feit dat de voortrekkers in klasse NCM zich in de kijker kunnen rijden, afzonderlijk van de M Cup, heeft heel wat rijders overtuigd.

Zo zien we dat Bart Vandevelde, de winnaar van de manche in Haspengouw, weer aan de start staat in Vresse-sur-Semois. Maar, hij zal de zege niet cadeau krijgen, want de concurrentie is sterk gewapend. Denk maar aan de Clio-rijders Laurent Mottet, Aurélien Jaminet, Didier Jaminet, Kevin Lepaily en de Peugeot -kleppers Jérôme Linchamps en Guy Grosjean, om er maar enkele te noemen.

Dirk Titeca
Dirk Titeca
Dirk Titeca is qua leeftijd de ouderdomsdeken binnen het team van RallyandRaces. Sedert de jaren '80 is hij actief als autosportjournalist.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws