Foto’s: met albums van de SBR en Kronos 8H Mettet

We kunnen u weer een aantal albums voorschotelen. Naast het al eerder gepubliceerde album van de South Belgian Rally van Lorenz zijn nu ook Jeroen van Passel en Nikos Tsaknias klaar met hun album, zoals steeds terug te vinden op onze fotosite.

South Belgian Rally, Loubet, Puma WRC

Album South Belgian Rally – fotograaf Jeroen van Passel

Album South Belgian Rally – fotograaf Nikos Tsaknias

Maar er was ook actie op circuit want in de VW Fun Cup stond met de Kronos 8 Hours of Mettet de eerste manche op het programma.

Album Kronos 8 Hours of Mettet – fotograaf Giovanni Declercq

Kronos 8 Hours of Mettet, VW Fun Cup
Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws