Goodwood 79th Members’ Meeting vandaag van start

De tribunes staan klaar, de paddocks wachten en het verlangen wordt opgebouwd met het Goodwood Motor Circuit dat dit weekend tot leven komt, aangezien de 79th Members’ Meeting, gepresenteerd door Audrain Motorsport, het grootste evenementenseizoen van Goodwood ooit opent.

Het weekend zal een viering zijn van V10 Formule 1-auto’s, een sfeervolle zonsondergangdemonstratie van de Porsche 956 en 962, evenals een blockbuster-raceprogramma inclusief twee nieuwe races – A.F.P. Fane Trophy en Robert Brooks Trophy – en een nieuw formaat voor de Hailwood Trophy.

De Members’ Meeting zal ook gastheer zijn voor het wereldwijde publieke debuut van de Gordon Murray Automotive T.33, waarbij de uitverkochte supercar op zaterdag om 9.00 uur zal worden onthuld door The Duke of Richmond en professor Gordon Murray. Gordon Murray Automotive zal ook een verzameling historische voertuigen tonen die Gordons T.33-visie hebben beïnvloed, waaronder IGM Ford T.1, Porsche 904, Lamborghini Miura, Abarth 1000 SP, Osca 1600 GT, Porsche 550 Spyder en Lotus Elite.

De Bonhams-veiling keert terug naar de Memebers’ Meeting, met de verkoop met onder meer een Maserati Mistral 4.0-liter Spyder uit 1967, een Aston Martin Lagonda Series 1 7,0-liter sedan uit 1975, een Ferrari 365 BB GT4 uit 1974 en de Albatross-speedboot uit 1956 die voor het eerst in bezit was. door ZKH Prins Philip, Hertog van Edinburgh. Alles is op zaterdag te bezichtigen, de veiling vindt plaats op zondag om 13.00 uur.

Motorsportfans van over de hele wereld kunnen alle actie op zaterdag gratis volgen op goodwood.com, terwijl degenen die in het VK zijn gevestigd dit weekend een reeks live-uitzendingen op ITV kunnen bijwonen. Op zondag is de stream op goodwood.com alleen beschikbaar voor GRRC-leden en fellows, maar leden van het publiek die de race live online willen zien, kunnen online lid worden van de GRRC Fellowship. Het lidmaatschap biedt het hele jaar door tal van voordelen, waaronder voorrang bij het boeken van tickets en toegang tot het archief om de moderne motorsportevenementen van Goodwood te bekijken.

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws