Foto’s van afgelopen weekend

U weet dat we bij RallyandRaces niet verlegen zijn om een foto meer of minder te publiceren en dat is nu dan ook niet anders. Het afgelopen weekend trokken diverse ‘members of the crew’ er op uit om de autosport zowel binnen als buiten Europa op beeld vast te leggen. Voor al onze foto’s, die trouwens aangekocht kunnen worden, kan u terecht op onze fotosite.

Fotografen Jeroen van Passel en Lorenz Deschuyttere trokken samen met journalist Dirk Titeca, van thuis uit bijgestaan door Margot Ureel, naar Tielt voor de derde manche van het Belgian Rally Championship, de TAC Rally en zagen Vincent Verschueren en Filip Cuvelier de overwinning pakken.

TAC Rally by Jeroen van Passel / TAC Rally by Lorenz Deschuyttere

Giovanni Declercq, altijd te vinden voor een avontuur buiten onze grenzen heen (zolang het maar niet met het vliegtuig is), trok naar de ‘Goodwood Estate’ in het hartje van West Sussex Engeland voor de ’79th Members’ Meeting’. Een uitgebreid artikel daarover kan u hier nog eens nalezen. Een eerste album werd vandaag online gezet, maar er volgen er nog.

79th Members’ Meeting Goodwood: Porsche 956 and 962

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws