NLS: BMW bezet volledig podium

BMW heeft haar eerste overwinning beet op de Nürburgring met hun nieuwe bolide, de M4 GT3. Als kerst op de taart namen ze ook plaats 2 en 3 mee naar huis.

Het was de #98 ROWE Racing BMW van Augusto Farfus en Connor De Phillippi die naar de overwinning reed. Op Döttinger Höhe (het lange rechte stuk op de Nordschleife, n.v.d.r.) ging Farfus in de laatste ronde de concullega’s van het BMW Junior Team voorbij. Een tweede plaats dus voor Max Hesse, Daniel Harper en Neil Verhagen. De Walkenhorst Motorsport M4 GT3 maakte het BMW feestje compleet en reed naar de derde plaats, met achter het stuur Christian Krognes, Andy Soucek en Sami-Matti Trogen.

Het werd een BMW-feestje tijdens de tweede NLS race op de Nürburgring.

“Best of the rest” was de Toksport WRT Porsche van Julien Andlauer, Matt Campbell en Mathieu Jaminet op plaats vier. Laurens Vanthoor moest helaas opgeven met de Manthey Racing Porsche na contact met een langzaam rijdende wagen.

Opgave voor Laurens Vanthoor na contact met een andere wagen.

Foto’s met dank aan onze eigenste Jeroen Van Passel! Een volledig album met prachtige foto’s volgt!

Korneel Debruyn
Korneel Debruyn
Van kinds af aan is Korneel reeds gepassioneerd door auto's en autosport. Wat oorspronkelijk begon met een passie voor exclusieve (sport)auto's, groeide daarna uit tot een grote interesse in de autosportwereld. Momenteel focust Korneel zich op het circuitgebeuren, waarbij GT- en uithoudingsraces hem het meeste boeien. Ook het testen van de nieuwste (sport)wagens neemt hij graag voor zijn rekening.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws