Rallye du Gatinais, onverhardactie van de bovenste plank

In de regio van Corbeilles gaat de derde wedstrijd van het Championnat de France des Rallyes Tout Terrain door dit weekend, dit na twee jaar van annuleren door Corona. De 16de editie bestaat uit 12 proeven met daarbij vanavond de administratieve controle in het centrum van Corbeilles.

Zaterdag starten we rind 9u met de proeven La Sucrerie en C3M, goed voor 147 kilometer waarvan 81 tegen de klok. Op zondag staan de proeven van Pannes en Saint Maurice op het menu, goed voor 129 kilometer en waarvan 66 tegen de klok. De winnaar wordt voorzien terug in Corbeilles rond 16u20.

INFO

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws