Albums ‘Rallye de Wallonie’ & GT World online

We hebben weer een prachtig weekend met heel wat autosport achter de rug. En ook RallyandRaces ging wederom op pad. Fotografen Lorenz Deschuyttere en Nikos Tsaknias trokken naar Namen en omstreken voor de vierde manche van het Belgian, de ‘Rallye de Wallonie’.

Monnens
Reynvoet

RallyandRaces zat niet alleen in België, maar trok met Pedro Dermaux ook naar het Engelse Kent, meer bepaald naar het circuit van Brands Hatch voor de tweede manche van de Fanatec GT World Challenge Europe Powered by AWS Sprint Cup.

GT World

Ook op onze facebookpagina werden diverse albums gepubliceerd die u reeds kon bekijken op onze fotosite. Weet dat onze foto’s in die albums op facebook door derden gebruikt mogen worden op social media op voorwaarde dat het logo en de naam van de fotograaf zichtbaar blijft. Een verwijzing naar de RallyandRaces facebook pagina wordt geapprecieerd.

Giovanni Declercq is al enkele jaren een fervent liefhebber van het onverhard op Franse bodem en trok daarom naar de ‘Rallye Terres du Gâtinais Tout-terrain’. Helaas geen deelnemende landgenoten daar in die discipline, maar wel actie van de bovenste plank. Ongetwijfeld de moeite om zelf eens te gaan kijken. Gio’s album kan u eerdaags bekijken op onze fotosite.

Hans Jacobs
Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws