Opnieuw volledig seizoen voor Marc Goossens in NWES

Marc Goossens zien we ook dit seizoen terug in de NASCAR Whelen Euro Series want ‘The Goose’ rijdt dit jaar in de #14 Ford Mustang bij Speedhouse, het team van Lucas Lasserre. Met één overwinning en 17 podia in de NWES zien we Marc dus opnieuw starten in de EuroNASCAR PRO.

“Allereerst geloof ik sterk in de kracht van het team dat een en al competitiviteit uitstraalt en ik voel me erg gemotiveerd om aan het kampioenschap deel te nemen. Het is uiteraard de bedoeling om je zo snel als mogelijk aan het team aan te passen en punten te scoren want je start natuurlijk altijd met het idee van te winnen. Maar een zekere vorm van continuïteit is in het NWES zeker zo belangrijk.

Speedhouse zet dit jaar maar liefst vier wagens in en teameigenaar Lasserre is er zeker van dat het hele team zal profiteren van de aanwezigheid en de professionele houding van iemand zoals Marc Goossens.

“Een topper als Marc Goossens in huis hebben is een groot voordeel en een extra steun voor het ganse team,” aldus Lasserre. “Toen ik nog een tiener was woonde ik in Pau (Frankrijk) en ik zag Marc na een mooie strijd als tweede eindigen in de Formule 3000. Hij was als een held voor mij en het was tevens ook mijn droom om op circuit te racen en het feit dat Marc nu deel uitmaakt van ons team is gewoonweg fantastisch.

Benieuwd natuurlijk wat 2022 brengen zal. We zullen het al snel te weten komen want de eerste manche van de NASCAR Whelen Euro Series staat dit weekend (14-15 mei) op het programma op het Circuit Ricardo Tormo in Valencia, Spanje. En RallyandRaces … is er uiteraard aanwezig!

Hans Jacobs
Hans Jacobs is één van de twee grondleggers van RallyandRaces dat in 2007 het licht zag. De combinatie van een stevige dosis interesse in de autosport en de fotografie vormde de basis voor RallyandRaces, een site voor de autosport in België. Gaandeweg tracht Hans samen met de medewerkers de lat telkens weer wat hoger te leggen.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws