It’s Electrifying! Electric Avenue: The Road To 2030 at Goodwood Festival of Speed

Na het overweldigende succes en de populariteit van de Electric Avenue “The Road to 2030” op het 2021 Festival of Speed gepresenteerd door Mastercard, is Goodwood verheugd om meer details te delen over de tentoonstelling van 2022, die groter en beter terugkomt met nieuwe gebieden en functies.

Gelegen in het hart van het evenement is de Electric Avenue gepresenteerd door bp pulse de thuisbasis van elektrische mobiliteit op het Festival of Speed en biedt bezoekers de mogelijkheid om een uitgebreide collectie EV’s te ontdekken, van stadsauto’s tot hypercars en van SUV’s tot sedans, terwijl het Verenigd Koninkrijk zich voorbereidt om tegen 2030 elektrisch te gaan rijden.

Voor de eerste keer zal Electric Avenue bezoekers de kans bieden om een testrit te maken in een reeks EV’s op het Goodwood Motor Circuit. Een reeks fabrikanten waaronder BMW, Ford, Kia en Michelin zullen EV’s meebrengen. EV’s meebrengen, zodat bestuurders een echt gevoel krijgen van hoe het is om in een EV te rijden.
Ook nieuw voor 2022 is de Concept Paddock van British Volt, waar een aantal geavanceerde elektrische voertuigen die zich in pre-productiestadia bevinden.

Op Electric Avenue zullen een aantal spannende debuten en premières te zien zijn, waaronder het Europese debuut van de Electra Meccanica Solo, het Britse debuut van de Fisker Ocean, de première van de Porsche 718 Cayman GT4 ePerformance, met een aantal andere modellen die op het evenement onthuld zullen worden. Deze zullen verschijnen naast een opwindende en dynamische reeks voertuigen van onze automotive partners en supporters.

De hertog van Richmond: “Het Festival of Speed blijft de nieuwste technologie en de toekomst van de mobiliteit. Electric Avenue – The Road to 2030 was een van de meest bezochte tentoonstellingen op het Festival of Speed 2021 en we kijken ernaar uit om dit verder uit te breiden en bezoekers een echt inzicht te geven in wat het betekent om elektrisch gaan.”

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws