Ott Tänak op weg naar de overwinning

De eerste drie van deze morgen zijn na acht proeven vandaag nog steeds de eerste drie, en toch is er heel wat actie geweest. Thierry Neuville en Martijn Wydaeghe gingen van start met het mes tussen de tanden, helaas op proef 12 kwam er een einde aan hun rally. De Hyundai ging overkop, er werd verder gereden maar iets verder was het toch over. Een teleurstellend weekend opnieuw voor Hyundai, Thierry en Martijn.

Op proef 16 moest Elfyn Evans aan de kant met een gebroken ophanging, ook voor de Britse rijder is het niet het seizoen waarop hij gehoop had tot nu toe. Laatste proef van vandaag dan, en daar gaat de concentratie van Adrien Fourmaux, op een plaats waar niemand het verwacht gaat de Fransman van de baan, eveneens meteen game over. Na het takelen van de wagen werd herstart, echter een onduidelijke situatie met een rode vlag deed de dag wat in mineur eindigen.

Ott Tänak aan de leiding met achter zich Craig Breen en Dani Sordo. Pierre-Louis Loubet zien we op plaats vier staan terwijl Kalle Rovanperä opschuift naar plaats vijf en op weg lijkt naar belangrijke punten.

STAND


Foto: Hyundai Motorsport

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws