Vier elektromotoren zorgen voor 2000pk en 1800Nm

Ford kwam tijdens het Festival of Speed met een wel heel erg snelle bestelwagen voor de dag, ideaal voor bezorgers van pakjes die heel veel haast hebben. De SuperVan 4 haalt een topsnelheid van 320 km/u en bestaat uit een carbon koetswerk. Binnen de 2s geraak je aan een snelheid van 100km/u.

Romain Dumas mocht de SuperVan 4 aan de tand voelen op de heuvelklim, indrukwekkende passages.

Giovanni Declercq
Giovanni Declercq kwam vele jaren terug in contact met RallyandRaces als videograaf. Ondertussen vaste waarde geworden en de overstap gemaakt naar fotograaf. In de periode dat sigarettenreclame nog mocht fanatiek supporter van Patrick Snijers. Evenementen zoals Goodwood kunnen hem zeker bekoren evenals het Toutes Terrain kampioenschap in Frankrijk!

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws