Stijn Naert: tweede in klasse

Stijn Naert en Kevin Opsomer tekenden zondag ook present in de eerste TBR Shortrally, verreden in en om Oekene. Kevin Opsomer doet ons hun wedstrijdverhaal.

“We begonnen de dag ietwat in mineur, met een neutralisatie op ons lievelings klassementsproef. Dit door de zware crash van een andere deelnemer. Maar niet getreurd, op naar kp2 waar we 4de in klasse 2c finishten. Alles verliep vlekkeloos, ronde 2 en 3 werden afgewerkt zoals het moet, lichtjes aanvallen maar geen risico’s nemen.

Toen we in de assistentiezone kwamen zagen we dat we op 3sec van de 2de plaats stonden en wilden we alles op alles zetten om deze plaats te bemachtigen. We wisten waar het sneller kon en we wisten ook dat we op kp7 een toptijd moesten neerzetten. Met een tweede tijd op kp7 en 18sec voor op de 3de waren we 75% zeker dat we onze 2de plaats hadden. De laatste snelheidsrit vol stress en met het mes tussen de tanden kwamen we aan bij de finish en zagen we dat Frederik David meteen achter ons toekwam… we keken direct op onze gsm voor het resultaat en we zagen dat onze missie om 2de in 2c te zijn gelukt was, met 6 seconden voor de 3de plaats !!

Wij willen iedereen bedanken sponsors, supporters, onze ouders, de organisatie, maar ook ons serviceteam voor de terug goede service en lekkere catering ( merci MICA autosport ). Volgende wedstrijd is voor Stijn Staden en voor Kevin Aarova.