Maxime Soulet met CMR Bentley naar Spa 24!

Aan de deelnemerslijst van de 24 Uur van Spa kan alvast een extra Belg worden toegevoegd: landgenoot en ex-fabriekspiloot bij Bentley Maxime Soulet zal namelijk aan het werk te zien zijn in de Ardennen met de CMR Bentley!

Heuglijk nieuws dus voor Soulet, die een tijdje geleden nog een ‘emotionele’ post op Instagram plaatste over zijn leven als racepiloot. Ondanks bakken talent is het als Belg nog altijd zeer moeilijk om van de racerij je broodwinning te kunnen maken.

Gelukkig voor Soulet heeft hij dus een zitje op de CMR Bentley kunnen bemachtigen. Geen wagen die meestrijdt voor de algemene overwinning, maar wel goed genoeg om zich in de kijker te rijden, al was het alleen al door de opvallende livery. Soulet deelt de wagen met twee andere Belgen en een Zwitser: Nigel Bailly, Stéphane Lemeret en Antonin Borga.

(Foto: GT World Challenge)

Korneel Debruyn
Korneel Debruyn
Van kinds af aan is Korneel reeds gepassioneerd door auto's en autosport. Wat oorspronkelijk begon met een passie voor exclusieve (sport)auto's, groeide daarna uit tot een grote interesse in de autosportwereld. Momenteel focust Korneel zich op het circuitgebeuren, waarbij GT- en uithoudingsraces hem het meeste boeien. Ook het testen van de nieuwste (sport)wagens neemt hij graag voor zijn rekening.

Laatste nieuws

Gerelateerd nieuws